четвер, 12 грудня 2013 р.

“Спільна Справа” заявляє про ганебну провокацію з боку “Свободи”

У середу, відразу по завершенні штурму КМДА, представники ВО “Свобода” організували провокацію проти Громадянського руху “Спільна Справа”, заявивши, що бійці загону самооборони “Спільної Справи” наче б то покинули КМДА перед нападом “Беркуту”, – що є відвертою брехнею, оскільки всі представники руху, які входили до групи охорони КМДА у складі близько 100 осіб, залишались на своїх постах і брали участь у відбитті атаки, що, зокрема, підтверджується численними фото-відеоматеріалами та свідками подій.
Про це на брифінгу на Майдані Незалежності заявив координатор ГР “Спільна Справа” Олександр Данилюк.
“Свободівці” оголосили наших хлопців дезертирами і почали зі скандалом вимагати, щоб вони залишили будівлю. Тут є одне “але” – дезертири зазвичай самі тихенько залишають позиції, а не роблять це на чиюсь вимогу. “Спільна Справа”, яка захоплювала Київраду і люб’язно впустила туди політичні партії, зараз залишає КМДА, щоб уникнути міжусобиці. Ця ганебна історія нехай залишається на совісті “свободівських” мисливців за мандатами”,- зазначив Данилюк.
Він повідомив, що перед початком штурму, відповідно до плану евакуації, через праве крило будівлі, яке утримувалось “Спільною Справою”, з приміщення було виведено всіх жінок та дітей, після чого вікна та двері було забарикадовано, а окремий загін у складі 20 осіб вишикувався перед входом до КМДА, де зустрівся з “Беркутом” лицем до лиця.
Данилюк також зазначив, що понад тиждень тому, від моменту, коли представники ВО “Свобода” з’явились у приміщенні захопленої КМДА, провокативні дії щодо “Спільної Справи” розпочалася відразу і не припинялись ні на день.
Прес-служба Громадянського руху “Спільна Справа”

Немає коментарів:

Дописати коментар