середа, 19 лютого 2014 р.

СБУ починає антитерористичну операцію, - заява

СБУ та Антитерористичним центром України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції
Служба безпеки України і Антитерористичний центр України починає антитерористичну операцію на території країни.



"Службою безпеки та Антитерористичним центром України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції. Я вже проінформував президента держави про рішення щодо проведення антитерористичної операції", - йдеться в заяві Якименка.Про це йдеться в заяві глави СБУ Олександра Якименка, яка розміщена на сайті відомства.
За його словами, події останніх діб в Україні показали "наростаючу ескалацію силових протистоянь і масове застосування зброї з боку екстремістськи налаштованих угруповань".
"У багатьох регіонах країни захоплюють органи місцевої влади, структури Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, прокуратури, військові частини, склади з боєприпасами. Горять приміщення судів, вандали знищують приватні квартири, вбивають мирних громадян", - перераховуються події останніх днів.
"Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців", - йдеться в заяві Якименка.
"Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства, шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти!", - повідомляє СБУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар