понеділок, 30 липня 2012 р.

За Писаренка роздають гроші в адміністраціях та агітують комунальники(+відео)


Активістами Харківського відділення громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів зафіксовано чергові факти використання адміністративного ресурсу.


Активістами Харківського відділення громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів зафіксовано чергові факти використання адміністративного ресурсу та непрямого підкупу виборців на виборчому округу №168.
Так в приміщенні Дзержинської районної державної адміністрації міста Харкова розташований стаціонарний пункт підкупу виборців народним депутатом Валерієм Писаренком(Партія регіонів). В ньому від імені депутата приймаються заяви від виборців на отримання матеріальної допомоги та видаються кошти. Під час фіксації підкупу співробітники адміністрації та помічники народного депутата перешкоджали активістам "Спільної Справи" та присутнім журналістам, застосовуючи до них силу. 
Крім того, до передвиборчої агітації за Писаренка залучаються бюджетники. 28-го липня в окрузі відбувся суботник, під час якого працівники комунальних служб були вдягнені у футболки з написами "Валерий Писаренко" та "Вместе победим".
Громадянський рух "Спільна Справа" наголошує на тому, що такі дії містять ознаки злочину, передбачених ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовим становищем).

Немає коментарів:

Дописати коментар