субота, 2 лютого 2013 р.

Опозиція лише імітує опозиційну діяльність, – Данилюк

Опозиція лише імітує опозиційну діяльність, – Данилюк
Фото: Олександр Данилюк
Джерело: ipress.ua/

Сьогодні українські опозиційні політичні сили не займаються опозиційною діяльністю, я тільки імітують її, стверджує координатор Громадянського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.
«На сьогоднішній день є дуже показовим, що і чоловік Юлії Тимошенко і дружина Юрія Луценка майже відкрито говорять про те, що опозиція імітує свою опозиційну діяльність. Коли ми бачимо якість другорядні процеси, другорядні заяви в той час, як, скажімо, Україна отримала пів мільярда борг за державними гарантіями, які уряд Азарова начебто не давав, коли призначають російських військовослужбовців на основні посади в Україні, то опозиція, якби була би справжньою і не імітувала свою діяльність, вона мала би з цим боротися. І мала би боротися з цим принципово», – заявив Данилюк.
«Якщо ми говоримо про те, що два тижні тому Юлія Тимошенко знаходилася в передсмертному стані, то це означає, що ця опозиція мала б заблокувати Адміністрацію Президента і вимагати, щоб туди негайно з’явився Віктор Янукович, як особа, яка несе за це відповідальність. Жодного виправдання тому, що збиралися підписи, ще якась була історія немає. Немає дії і суспільство це відчуває», – наголосив він.

Джерело: 

ZAXID.NET

Немає коментарів:

Дописати коментар