середу, 10 квітня 2013 р.

Виборів в Києві не буде! Час формувати свою владу!

Дорогі сусіди по місту,

Мітинги протесту, які пройшли 2 та 7 квітня, лише потішили цю зграю мародерів.

Наша думка – з червня, коли київська влада остаточно втрачає легітимність, ми маємо сказати собі, що вона більше не наша. І вона незаконно займає кабінети, за які ми платимо та ще більш незаконно розпоряджається нашими податками. І наше завдання – вивести мародерів з владних кабінетів і столиці, і держави. Назавжди.

Як цього досягти – велике запитання до всіх активних громадян, експертів та справжніх політиків. Ми думаємо, що варто почати формувати власні органи влади. Із загонами справжньої народної міліції, групами взаємної допомоги та навчання. Кидатися словами революція не варто, а ось готувати її – справа будь-якого киянина, який мислить.

Вдесятьох ми робимо кращим свій двір чи під'їзд. Якщо нас сотні – ми скасовуємо плани незаконної забудови дитячого майданчика чи скверу. Якщо тисячі – рятуємо Пейзажну алею та Андріївський узвіз. Як об'єднаються десятки тисяч – зможемо повернути собі самоврядування та звільнити від орди наше місто. Сотні тисяч звільнять країну.

Пропонуємо зустрітися в понеділок на круглому столі (15:00, Ярославів вал, 9, координатор – Олена Подобєд – Франківська, 097 791 07 52), обговорити план спільних дій і готувати відкриті збори громади Києва, яка цей план затвердить та втілить.

Станьмо змінами, яких прагнемо.

Едуард Курганський, підприємець, активіст Податкового майдану

Ігор Луценко, активіст боротьби із варварськими забудовами

Максим Маньковський, активіст боротьби із варварськими забудовами

Єгор Соболєв, журналіст, активіст

Марина Соловйова, юрист, захисник Олександрівської лікарні, Пейзажної алеї та Софії Київської

Вікторія Сюмар, журналіст, медіа-експерт, громадській діяч

Роман Шрайк, блоггер

Немає коментарів:

Дописати коментар