суботу, 13 квітня 2013 р.

Регіонали залякували інвалідів, силоміць привезених на мітинг (ВІДЕО)

Регіонали залякували інвалідів, силоміць привезених на мітинг (ВІДЕО)

Харківський студент, який побажав залишитись невідомим, передав до редакції INTV відео, яке йому вдалось зняти на площі Руднєва у Харкові перед акцією 12-го квітня.

Він розповів, що ця площа мала стати кінцевою точкою опозиційної акції "Вставай, Україно!", тож він разом з друзями від самого ранку спостерігав там міліціонерів у цивільному, незрозумілих молодиків-спортсменів та масовку регіоналів, частина з якої була куплена, а частина - зігнана на площу завдяки адмінресурсу.

"Коли я побачив купку учнів місцевого ПТУ, яких інструктував невідомий дядечко, я ввімкнув відеозапис і підійшов ближче. Він розповідав, що вони мають виступити проти опозиції та проти фашизму. Якийсь такий цікавий поворот", - розповідає студент



На відео чути, як "інструктор" повідомляє учнів - "Розповісте, що вас змусили прийти - будете "відповідати!". Помітивши, що його знімають, він одразу припинив свою промову, підійшов до оператора і поцікавився "звідки він такий розумний".

Після недовгої перепалки і вимог віддати телефон, на який відбувалась зйомка, хлопець змушений був утікти, щоб зберегти відео.

"Доречі,  ПТУ це - не звичайне, а для інвалідів. Їх організовано звезли. Везла жіночка, яка там працює. Причому саме цих ПТУшників за безкоштовно привезли, за участь в мітингу не заплатили"



    Немає коментарів:

    Дописати коментар