неділя, 4 серпня 2013 р.

Український рибалка каже, що російські прикордонники навмисно йшли на таран


Єдиний рибалка, який вижив після зіткнення з катером російських прикордонників в Азовському морі, Олександр Федорович, стверджує, що росіяни навмисно йшли на таран.
"Вони (Російські прикордонники. - Ред.) два рази нас так підрізали. Було таке відчуття, що вони хотіли нас просто переїхати", - сказав пан Федорович в інтерв'ю ТСН.
"На третій раз вони обійшли нас ззаду, розгорнулися та пішли лоб у лоб тараном. Чистий таран був!", - розповів рибалка.За його словами, українському баркасу вдалося двічі ухилитися від катера прикордонників, а на третій раз сталося зіткнення.
17 липня в Азовському морі сталося зіткнення українського човна і катера берегової охорони прикордонної служби Росії. Риболовецьке судно перекинулося, в результаті чого загинули четверо українців, одного вдалося врятувати.
Щодо Федоровича порушили справу за ч.3 ст. 256 Кримінального кодексу Російської Федерації ("Незаконний видобуток (вилов) водних біологічних ресурсів").
Якщо Олександра Федоровича визнають винним, за російським законодавством йому загрожує штраф від 25 до 125 тисяч гривень або до двох років позбавлення волі.



Немає коментарів:

Дописати коментар