понеділок, 2 вересня 2013 р.

Суд заборонив комуністам проводити збори щодо референдуму про вступ України до МС

Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив Комуністичній партії України організовувати та проводити збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу. Відповідну ухвалу про забезпечення адміністративного позову Європейської партії України до КПУ сьогодні будо оголошено у судовому засіданні Окружного адмінсуду, передає УНН з посиланням на прес-службу Європейської партії України.
“Іншою ухвалою суд відкрив провадження у згаданій справі та призначив попереднє судове засідання на 13 вересня цього року, яке відбудеться у приміщенні Окружного адміністративного суду за адресою м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1, зал судового засідання № 7.
Ухвалою суду також заборонено Центральній виборчій комісії направляти свого представника на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу, запланованих на 8 вересня 2013 року”, — йдеться у повдіомленні.
Як повідомлялося, 29 серпня 2013 року була зареєстрована в Окружному адміністративному суді міста Києва позовна заява європейської партії України, в якій просила заборонити Комуністичній партії України організовувати та проводити збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу.
Раніше, 16 серпня 2013 року до Центральної виборчої комісії надійшло повідомлення Комуністичної партії України стосовно проведення зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу.
Джерело: UNN

Немає коментарів:

Дописати коментар