неділя, 8 вересня 2013 р.

“Спільна Справа” розпочала реєстрацію спостерігачів за референдумом щодо МС

Громадянський рух “Спільна Справа” розпочав процес мобілізації та реєстрації громадян з метою спостереження за референдумом щодо вступу України до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном .
Про це на брифінгу в Києві заявив координатор ГР “Спільна Справа” Олександр Данилюк, де він прокоментував ситуацію зі створення сьогодні представниками Компартії та ГО “Український вибір” ініціативної групи з проведення такого референдуму.
“Немає сумнівів, що ініціативна група, створена комуністами і Медведчуком всупереч рішенню суду, буде зареєстрована ЦВК. Як немає сумнівів, що все це відбувалося за прямим погодженням з Банковою. Тому “Спільна Справа” розпочинає реєстрацію активістів, які готові стати спостерігачами у випадку, якщо цей антиукраїнський план спробують довести до кінця”, – повідомив О.Данилюк.
Він зазначив, що громадяни, які усвідомлюють небезпеку проведення маніпулятивного референдуму щодо МС і готові як спостерігачі перешкодити втіленню цій технології по відторгненню України від Європейського Союзу, – можуть вже почати реєструватися на сайті ГР “Спільна Справа” за адресою:http://spilnasprava.org.ua
Як раніше повідомлялося, 6 вересня 2013 р. Окружний адміністративний суд м.Києва заборонив ЦВК надсилати свого представника на збори зі створення ініціативної групи щодо проведення референдуму по МС.
Прес-служба громадянського руху “Спільна Справа”

Немає коментарів:

Дописати коментар