вівторок, 6 травня 2014 р.

У Новогродівці терористи після катувань відпустили усіх заручників

Усі шестеро бранців – троє шахтарів з містечка Новогродівка на Донеччині та ще троє тамтешніх депутатів, яких терористи схопили в полон позавчора – уже на волі.

Один із гірників, Олександр Вовк, сьогодні прибув потягом до Києва, щоб лягти на лікування після катувань. Він – уже пацієнт Київського інституту нейрохірургії. Ще двох активісти також намагаються транспортувати до столиці, бо усі заручники після полону бояться звертатися до донецьких лікарів.

Нагадаємо, надвечір неділі близько 10-ти бойовиків увірвалися до приватного будинку у Новогродівці і погрожуючи зброєю викрали звідти гірників та депутатів міськради – регіонала, комуніста і опозиціонера, які разом відпочивали. За свідченнями потерпілих, їх повезли до облдержадміністрації, били усіх не церемонячись. Пояснювали це тим, що полонені не хочуть підтримувати так звану "Донецьку народну республіку".

Нагадаємо, звільнені терористами напередодні троє заручників у Новогродівці на Донеччині повідомили, що їх викрали і катували чеченці та росіяни.

    Немає коментарів:

    Дописати коментар