понеділок, 16 червня 2014 р.

В Міноборони пообіцяли перекрити весь україно-російський кордон на наступному тижні

КИЇВ. 15 червня. УНН. Українські військові разом з прикордонниками вже перекрили 250 кілометрів україно-російського кордону і буквально за кілька днів закриють весь східний кордон повністю. Про це в ефірі телеканалу "Україна" сказав в. о. міністра оборони України Михайло Коваль, повідомляє кореспондент УНН.
"Верховний головнокомандувач, Президент України визначив чіткі завдання з приводу закриття східного кордону і ми їх виконуємо в повному обсязі. Найближчим часом, а саме – на наступному тижні – ми виконаємо цю задачу від "А" до "Я". Ми фактично закрили майже 250 кілометрів державного кордону – фізично вже наші люди стоять поблизу державного кордону, і прикордонники разом з нами. Найближчим часом наші колеги прикордонники разом з нами відмінять всі об’єкти державної прикордонної служби, які знаходяться в тій зоні, яку ми вже контролюємо", - сказав Коваль.
Він пообіцяв, що українсько-російський кордон на наступному тижні вже весь східний кордон буде перекрито.
"Буквально за кілька днів весь державний кордон ми фізично закриємо нашими підрозділами та частинами збройних сил України, і відповідно, створимо ту буферну зону, про яку казав президент України", - зазначив М.Коваль.


Джерело: УНН

Немає коментарів:

Дописати коментар