субота, 13 липня 2013 р.

До Смілянського МРВ УМВС, де сьогодні загинув співробітник, підвезли спецзасоби.


Сьогодні стало відомо, що при спробі затримання підозрюваного  у вчиненні протиправних дій міліціонерами, останній завдав смертельного поранення одному з правоохоронців,  а іншого поранив. Після цього громадянин покінчив життя самогубством. Принаймні така офіційна версія міліції. Сталося це у місті Сміла.
Пікантності ситуації додає той факт, що підозрюваний проходив по іншій справі, зокрема подав заяву до прокуратури,  в якій звинуватив міліціонерів у застосуванні катувань до нього, зокрема електичного струму, для вибивання зізнань. А три дні тому він взагалі зник після того, як його викликали до райвідділку.
Як би там не було, але на фоні подій у Врадіївці, та штурму райвідділу у місті Києві, який відбувається в ці хвилини, але розпочався ще по обіді, прийнято рішення про підвезення до Смілянського райвідділу спецзасобів.
Зокрема в другій половині дня до стін відділку під"їхала вантажівка, з якої розвантажили додаткові комплекти спецзасобів: бронежилетів, кийків, касок. Міліція остерігається заворушень.
Ярослав Нищик

Немає коментарів:

Дописати коментар