пʼятниця, 1 червня 2012 р.

На Харківщині кандидат-«регіонал» дарує чужі книжки з власним автографом (+Відео)На Харківщині кандидат-«регіонал» дарує чужі книжки з власним автографом (+Відео)

Депутат Харківської облради від Партії регіонів Володимир Кацуба, який заявив про намір балотуватись до Верховної Ради по мажоритарному округу №175, влаштував у м.Люботині концерт з роздачею подарунків. На захід були примусово зігнані понад 150 педагогів міста, більшість з яких були відверто невдоволені цією подією.

Офіційною «ширмою» для зустрічі «регіонала» з освітянами стало пояснення організаторів, що Благодійний фонд «Майбутнє будуємо разом» Володимира Кацуби привітає вчителів із закінченням навчального року та з Всесвітнім Днем захисту дитини.

Захід проходив у вигляді концерту дитячих ансамблів, виступу самого Кацуби та роздачі подарунків присутнім. У якості подарунків слугувала російськомовна «Полная энциклопедия этикета» з автографом та фото В.Кацуби, а також прикріпленою авторучкою, брендованою прізвищем кандидата.

Громадські активісти з’ясували, що дане видання майже повністю зникло напередодні з одного з харківських книжкових ринків, розташованих у центрі міста.

Також активісти відзначають, що невдоволення окремих громадян прямим фактом підкупу виборців Кацуба «намагався нейтралізувати у притаманній йому клоунській манері». І напряму пояснив: «Я решил понравиться учителям. И хочу рассчитывать на их поддержку».

Ця зустріч з педагогами відбулася в приміщенні Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту.

До виборчого округу №175 з центром у м.Дергачі Харківської обл. входять м.Люботин, Дергачівський район, частина Харківського району. Загальна кількість виборців – 153 699.

Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа”

Немає коментарів:

Дописати коментар