четвер, 21 червня 2012 р.

На Сумщині міліція з лісниками намагаються розігнати дитячий табір

Міліція з представниками санітарно-епідеміологічної служби та лісового господарства здійснила спробу зриву молодіжного патріотичного табору “Коловрат”, що на Сумщині.

Про це повідомляє прес-служба Молодіжного Націоналістичного Конгресу.

“Працівники міліції, санепідемслужби, місцевого лісництва протягом трьох годин “перевіряли” місце таборування, а спільно складений акт про виявлені порушення не надали жодному з учасників на ознайомлення та висловлення зауважень”, – йдеться в повідомленні.

За словами організаторів, не пояснивши по суті жодного порушення, не надавши копію акту, представники держ.установ погрожують закрити табір, що є протиправно.

Зокрема, за словами націоналістів, представники міліції відмовилися надати на вимогу свої службові посвідчення, а представники лісництва звинуватили учасників табору незаконному зрубуванні, а не купівлі сухих дерев для вогнищ.

Крім того, працівники СЕС без жодних досліджень грунту і води, а виключно за заявою невідомого громадянина, дійшли висновку, що табір “не відповідає вимогам”.

Свою перевірку представники влади Сумщини здійснювали в той час, коли більшість учасників разом з керівництвом табору перебували в мандрівці.

Як відомо, раніше повідомлялося, що заступник сумського губернатора Юрія Чмиря Яговдик Ігор забороняє проводити на Сумщині дитячий патріотичний табір “Коловрат”.

Крім того раніше на Сумщині вже відбувалися спроби перешкодити проведення молодіжного табору.

Немає коментарів:

Дописати коментар