четвер, 24 січня 2013 р.

Є підстави пересадити всю судову і прокурорську камарілью включно з самим Кузьміним за бездіяльність. - Данилюк


Кузьмін заявив, що виплату боргу ЄЕСУ теоретично можна покласти на Тимошенко. Враховуючи, той беззаперечний факт, що жодних державних гарантій ЄЕСУ в стосунках з Міністерством оборони РФ від уряду України ніколи не отримувало, виплата сьогодні $ 405 мільйонів є не теоретичною, а абсолютно реальною підставою пересадити всю судову камарілью, яка виносила такі безпідставні рішення, а заразом і прокурорську включно з самим Кузьміним за бездіяльність.
Справа в тому, що державні гарантії - це не якийсь папірець, який можна підписати десь на коліні. Відповідно до Бюджетного кодексу України кожна видана державна гарантія відображена в Реєстрі державних гарантій Мінфіну. 
По кожній державній гарантії відбувається окреме засідання Кабміну, на якому колегіально приймається Постанова про видачу такої гарантії. Видача кожної такої гарантії відображається у Державному бюджеті.
Будь-хто, перевіривши цю відкриту інформацію може легко переконатись, що жодних слідів видачі державних гарантій ЄЕСУ немає. Більш того, позиція уряду Азарова в судовому процесі була такою ж. Представник Кабміну в усіх трьох інстанціях чітко заявляв, що жодних гарантій Україна ЄЕСУ не видавала. Лише за одну цю оборудку, в якій з України на користь Росії було безпідставно стягнуто майже півмільярда доларів фактичної ДАНИНИ, варто було б розібрати до камінця будівлі на Банковій та Грушевського.
Данилюк О.

Немає коментарів:

Дописати коментар