неділя, 27 січня 2013 р.

Депутат Люботинської міської ради від Партії регіонів викинув двох маленьких дітей (ВІДЕО)

В Харкові, депутатом Люботинської міської ради від Партії регіонів, не зважаючи на зиму, було брутально виселено маму і бабусю двох маленьких дітей. Цей «народний представник» Люботинської громади, вирішив вже сьогодні подбати про власне «пакращєння», шляхом заселення в незаконно привласнену квартиру в Харкові.
Поки діти 6 та 4 років були в дитячому садочку, мама на роботі, а бабуся одна вдома, шестеро чоловіків кримінальної зовнішності, які представились понятими з партії регіонів, зламали двері болгаркою і поставили свій замок. 
Маму діточок, яка терміново повернулася до дому, «регіонівські бички», застосовуючи фізичну силу, не пустили до власної оселі, при цьому, судовий виконавець матом видворив молоду жінку на вулицю.

Викликаний потерпілими патруль міліції тільки посилив безправ’я жінок: патрульний, в званні підполковника міліції, шляхом тиску на беззахисну бабусю, змушував її підписати пояснювальну про хибний виклик.
Щоб захисти харків’янок, втрутилися громадські активісти.
Катерина Ільгова (ИПГ"Прорвемся!"): «…за адресою м. Харків вул. Балакерева 42, кв.7 виконавча служба за участю дільничного виробляють виконавчі дії з порушенням закону, а саме виселяють з квартири двох малолітніх дітей, їх матусю і бабусю. Години півтори тому два виконавця і районний дільничний спиляли болгаркою дверні петлі, увірвалися в квартиру і почали пакувати речі господарів квартири ...
На перший погляд є як мінімум три порушення з боку виконавців:
1. Не було вручено постанову про відкриття виконавчого провадження господарям квартири
2. Не був наданий термін на добровільне виконання (10 днів)
3. При вчиненні виконавчих дій не були допущені представники служби у справах дітей…».
Антоніна Кравченко ("Спiльна справа"): «…ці мордовороти поставили свої замки, вихвалялися, що новий власник – депутат Люботинської міської ради від Партії регіонів, тобто, їм все можна… Ми зафіксували порушення та відео, тепер будемо звертатися до Прокуратури…».

Немає коментарів:

Дописати коментар