четвер, 31 січня 2013 р.

Азаров готує скасування “спрощенки” для підприємців


Азаров готує скасування “спрощенки” для підприємців




Про це заявив на брифінгу в Києві координатор громадянського руху “Спільна Справа” Олександр Данилюк.
За його словами, на засіданні Кабінету міністрів України 29-го січня така пропозиція вже була озвучена керівником Державного комітету по регуляторній політиці та підприємництву Михайлом Бродським.
“Заяви Миколи Азарова про те, що він боїться отримати в результаті такого скасування новий Податковий Майдан, є не більше, ніж спробою відвести від себе відповідальність за прийняття такого рішення та за протести, які неминуче відбудуться внаслідок цього”- пояснив Данилюк.
За його словами, Азаров не знає інших методів вирішення бюджетних проблем, “окрім скорочення соціальних видатків та посилення податкового тиску на малий та середній бізнес. Тому він не бачить ліквідації “спрощенки” жодної альтернативи”.
Також Данилюк повідомив, що для популяризації цієї ідеї Партією регіонів готується гучна піар-кампанія, в якій будуть задіяні псевдо-підприємницькі організації, що також закликатимуть до скасування “спрощенки”.
Серед таких організацій Данилюк назвав Всеукраїнське об’єднання роботодавців легкої промисловості. Основним лейтмотивом кампанії, за його даними, буде боротьба за вітчизняного виробника одягу, який нібито страждає від конкуренції з продавцями імпортної продукції.
Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»

Немає коментарів:

Дописати коментар